Po shfaqen krejt 10 përfundimet

Sektori i Lyerjes dhe Mbrojtjes është një kategori gjithëpërfshirëse që mbulon të gjitha produktet dhe mjetet e nevojshme për lyerje dhe mbrojtje të sipërfaqeve të ndryshme. Kjo kategori përfshin ngjyra dhe boja për mure, dru, metal dhe lloje të tjera sipërfaqesh, si dhe veshje dhe shtresa mbrojtëse për të ruajtur dhe përmirësuar pamjen dhe qëndrueshmërinë e materialeve.

Në këtë sektor, klientët mund të gjejnë gjithashtu një gamë të gjerë mjetesh për lyerje, duke përfshirë furça, rul, spatula dhe pistoleta për bojë, si dhe pajisje dhe aksesorë të tjerë të domosdoshëm për një punë të pastër dhe të sigurt. Solventet dhe pastruesit janë të disponueshëm për të lehtësuar procesin e pastrimit dhe mirëmbajtjes së mjeteve të lyerjes.

Për më tepër, sektori ofron një gamë ngjyrash speciale që përfshijnë ngjyra magnetike, fosforeshente dhe ngjyra që ndriçojnë në errësirë, duke i dhënë mundësi klientëve të realizojnë projekte unike dhe kreative. Sektori i Lyerjes dhe Mbrojtjes është një ndalesë e vetme për të gjitha nevojat e lyerjes dhe mbrojtjes, duke siguruar produkte cilësore dhe zgjidhje efikase për çdo lloj projekti.

Sektori i lyerjes dhe mbrojtjes

BRUSHE PER LYERJE 195030

In stock

1.60
Shto tek shporta
SKU: 504101

BRUSHE PER LYERJE E RRUMBULLAKET 195316

In stock

3.50
Shto tek shporta
SKU: 504109

BRUSHE PER LYRJE 195028

In stock

1.00
Shto tek shporta
SKU: 504100

FIBERGLASS RRJET FASADE E PRF.5X5MM/145G

In stock

29.99
Shto tek shporta
SKU: 885109

FOLI PER IZOLIM 2*3M Y261

In stock

0.75
Shto tek shporta
SKU: 504242

IZOLIR LETRE A-1 30MX48MM

In stock

2.50
Shto tek shporta
SKU: 501734

VALAK 180MM 195370

In stock

1.50
Shto tek shporta
SKU: 504104

VALAK PER NGJYROSJE EA1528

In stock

8.00
Shto tek shporta
SKU: 503808

VALAK PER NGJYROSJE EA1529

In stock

5.50
Shto tek shporta
SKU: 503788

VALAK PER NGJYROSJE EA1530

In stock

2.80
Shto tek shporta
SKU: 503789