Get to Know Nora market

“Nora Market eshte market modern i cili gjendet ne kilometrin e 5 ne dalje te fushekosoves , ofron nje gamë te gjere te produkteve ushqimore, tekstilit dhe teknikes me qmimet me te volitshme ne treg. Ne kuader te Nora market egziston edhe pjesa e restaurantit i cili posedon nje meny te begatshme dhe cilsore. Nora market ofron parking te gjere dhe kend lojrash per femije. Vizitoni dhe binduni se ne kemi arritur që për ju të krijojmë një vend me të gjitha.”

Play Video

What People Say About Us

Who We Serve

"Në Nora Market, ne shërbejmë ata që dëshirojnë më shumë se thjesht ushqimet e përditshme - ne i shërbejmë individëve të zgjuar që kërkojnë një përvojë në çdo rafshë. Raftet tona janë kuruar për entuziastët e ushqimit, ata të vetëdijshëm për shëndetin, dhe ata që kanë një shije për të jashtëzakonshmen. Nga prodhimet e freskëta nga ferma deri te delikatesat artizanale, Nora Market është destinacioni juaj për cilësi, ndryshim, dhe një prekje inspiruese kulinarisht. Ngritni përvojën tuaj të blerjeve me ne, ku çdo artikull tregon një histori, dhe çdo shije ju çon në një botë shije. Mirë se vini në Nora Market, ku zgjedhjet e jashtëzakonshme takojnë njerëz të jashtëzakonshëm."

What We Do

"Në Nora Market, shkojmë përtej të zakonshmes - krijojmë një përvojë për ata që vlerësojnë cilësinë, shumëllojshmërinë dhe kënaqësinë e zbulimit. Çfarë bëjmë ne? Ju sjellim një gamë të kujdesshme të prodhimeve të freskëta, shijesh artizanale dhe esencialeve të përditshme, secila zgjedhur me një përkushtim ndaj shkëlqimit. Raftet tona tregojnë një histori shije, shëndeti dhe inovacion. Ne nuk jemi vetëm një treg; jemi një destinacion për ata që vlerësojnë gjërat më të mira në jetë. Nga ferma në tryezë, nga artikujt themelorë të kuzhinës te novitetet kulinare, Nora Market është ku zgjedhjet e jashtëzakonshme takojnë përditshmërinë. Bashkohuni me ne në një udhëtim shije, ku çdo vizitë është një zbulim, dhe çdo artikull pasqyron përkushtimin tonë për t'ju ofruar më të mirën. Ky nuk është thjesht blerje; është një eksplorim i shkëlqimit te Nora Market."

Our Vision

"Në Nora Market, vizioni ynë është të riformulojë eksperiencën tuaj të blerjeve. Ne vizualizojmë një vend ku cilësia takon përditshmërinë, dhe çdo rafsh tregon një histori shkëlqimi. Përkushtimi ynë shtrihet përtej ofrimit të produkteve të jashtëzakonshme; ne punojmë për të krijuar një komunitet të individëve të zgjuar që vlerësojnë gjërat më të mira në jetë. Nora Market nuk është vetëm një destinacion për nevojat; është një strehë për ata që kërkojnë një zgjedhje të kujdesshme të më të mirëve. Visualizoni një hapësirë ku freskia, shija dhe inovacioni konvergojnë pa ndërprerje. Vizioni ynë është të jemi më shumë se një treg; synojmë të jemi shoqëruesi juaj i besueshëm në kërkimin e një stili të shënuar nga dallimi dhe kënaqësia. Bashkohuni me ne në këtë udhëtim, ku e zakonshme shndërrohet në jashtëzakonshme, dhe çdo vizitë në Nora Market është një hap në një botë të shijeve të larta dhe zgjedhjeve të rafinuara."