Ndriçim

Dhoma e fëmijëve (8)

Drita Spot

LED strip

Light fixtures (20)

Llampa toke

Ndriqim Smart

Poqa (16)

Sconce light

Table lamps

Projects & Ideas

Get inspired and make your home a place where you can relax in any way. Our range of furniture and accessories will help.

Popular Brands

Online bathroom store & bathroom products

Përmirëso Banjën Tënde me Këto Produkte të Thjeshta

Mireseerdhët në Nora Market, ku ne sot do t'ju tregojmë për disa produkte të thjeshta që mund të përmirësojnë banjën tuaj.

  1. Peshqirë të Mirë: Zgjidhni peshqirë të butë dhe të mirë, që janë të shthurshëm dhe të lehtë për përdorim.

  2. Sabun Lëkure: Një sabun lëkure me një aromë të këndshme mund të bëjë përdorimin e banjës një eksperiencë më freskuese.

  3. Organizues për Aksesore: Një organizues i thjeshtë mund të ndihmojë në ruajtjen e produkteve tuaja higjienike në rregull.

  4. Pasqyrë e Madhe: Një pasqyrë e madhe mund të bëjë banjën tuaj të duket më e hapur dhe më e ndriçuar.

  5. Shporta për Rrobë: Shtojeni një shportë të thjeshtë për rrobë në banjë për të mbajtur gjërat e rregullta.

Me disa përmirësime të thjeshta, banja juaj mund të bëhet një vend më i përditshëm dhe më i bukur. Mbani sy në NoraMarket  për më shumë sugjerime për shtëpinë tuaj.