Order Tracking

To track your order please enter your Order ID in the box below and press the "Track" button. This was given to you on your receipt and in the confirmation email you should have received.

Ship package

14 Days Return Period

Koha për kthim: Porosia duhet të kthehet në zyrat e Noramall në afat prej 14 ditësh nga dita kur është blerë produkti. Kthimi duhet të bëhet së bashku me paketimin, në gjendje të rregullt, kupon fiskal dhe fletëgarancion.

Flexible Shipping

Etiam proin phasellus a hac sociis condimentum adipiscing tempor

Payment Methods

Në Noramall, ofrohen disa mënyra të pagesave për produktet e dëshiruara:
1. Përmes kartelave bankare: Mund të paguani me kartela bankare (kredit ose debit kartela) nga secila bankë, duke përdorur 3D secure.
2. Transfer bankar: Ka mundësi të bëni pagesa duke kryer një transfer bankar.
4. Duke paguar me para në dorë: Këtë opsion mund ta përdorni kur bëhet pranimi i produktit dhe dëshironi të paguani me para në dorë.

We Send and Track Your Order Quickly, Accurately

I

Get answers to all your questions you might have

We will answer any questions you may have about our online sales right here. Monday to Friday from 09:00 to 21:00 UTC +2

SEND US A MESSAGE

You need to create a form using Contact form 7 plugin to be able to display it using this element.

CONTACT INFORMATION

50 East 52nd Street
Brooklyn, NY 10022
United States

+1322224332
+4643758533

info@google.com
support@google.com

Do you have questions about how we can help your company? Send us an email and we’ll get in touch shortly.