Përmbledhje

Politika jonë për rimbursimin dhe kthimin e produkteve zgjat për 30 ditë. Nëse kanë kaluar 30 ditë që nga blerja juaj, nuk mund të ofrojmë një rimbursim të plotë ose ndërrim.

Për të qenë të përshtatshëm për një kthim, produkti juaj duhet të jetë i papërdorur dhe në gjendjen e njëjtë siç e morët atë. Ai gjithashtu duhet të jetë në paketimin origjinal.

Disa lloje mallrash nuk mund të kthehen. Mallra që bien në kategorinë e mallrave të përgjithshme si ushqimi, lulet, gazeta ose revista nuk mund të kthehen. Ne gjithashtu nuk pranojmë produkte që janë mallra intime ose sanitarie, materiale të rrezikshme ose lëngje të flakëta.

Artikuj shtesë që nuk mund të kthehen:

 • Gift cards
 • Produkte softueri që mund të shkarkohen
  Disa artikuj për shëndet dhe kujdes personal

  Për të përfunduar kthimin tuaj, ne kërkojmë një faturë ose provë blerjeje.

  Ju lutemi mos dërgoni blerjen tuaj prapa te prodhuesi.

Ka disa situata kur janë të lejuara vetëm rimbursime të pjesshme:

 • Libra me shenja të qarta përdorimi
 • CD, DVD, kaseta VHS, software, lojëra video, kaseta magnetike ose regjistrime vinili që janë hapur.
 • Çdo artikull që nuk është në gjendjen e tij origjinale, është i dëmtuar ose mungojnë pjesë për arsye që  janë faj i gabimeve tona..
 • Çdo artikull që kthehet më shumë se 30 ditë pas dorëzimit

Rimbursimet

Pas marrjes dhe kontrollimit të kthimit tuaj, do t’ju dërgojmë një email për t’ju njoftuar se kemi pranuar artikullin tuaj të kthyer. Ne gjithashtu do t’ju njoftojmë nëse është miratuar ose refuzuar rimbursimi juaj.

Nëse është miratuar, atëherë rimbursimi juaj do të përpunohet, dhe një kredit do të aplikohet automatikisht në kartën tuaj të kreditit ose metoda origjinale e pagesës, brenda një periudhe kohe të caktuar.

Rimbursime të vonuara ose të munguara

Nëse ende nuk keni marrë një rimbursim, fillimisht kontrolloni llogarinë tuaj bankare përsëri.

Pastaj kontaktoni kompaninë e kartës tuaj të kreditit, mund të marrë kohë para se rimbursimi juaj të postohet zyrtarisht.

Pastaj kontaktoni bankën tuaj. Shpesh ka një kohë procesimi para se një rimbursim të postohet.

Nëse keni bërë të gjitha këto dhe ende nuk keni marrë rimbursimin tuaj, ju lutemi na kontaktoni në {email address}.

Artikujt ne Aksion

Mund të rimbursohen vetëm me qmimin e blere jo  me çmim të rregullt. 

Ndërrime

Ne zëvendësojmë vetëm artikujt nëse ata janë të dëmtuar ose të prishur. Nëse keni nevojë për ta ndërruar atë për të njëjtën artikull, na dërgoni një email në info@noramall.com dhe dërgoni artikullin tuaj në:  Market Nora rruga nora, Zajm Kline.

Kthimet e transportit

Për të kthyer produktin tuaj, duhet të dërgoni produktin tuaj në: {physical address}.

Ju do të jeni përgjegjës për pagesën e shpenzimeve tuaja të transportit për kthimin e artikullit tuaj. Kostot e transportit nuk janë të rimbursueshme. Nëse merrni një rimbursim, kostoja e transportit të kthimit do të hiqet nga rimbursimi juaj.

Në varësi të vendit ku jetoni, koha që mund të marrë produkti juaj i ndërruar për të arritur tek ju mund të ndryshojë.

Nëse ktheheni artikuj më të shtrenjtë, mund të konsideroni përdorimin e një shërbimi të gjurmueshëm transporti ose blerjen e sigurimit të transportit. Ne nuk garantojmë se do të marrim artikullin tuaj të kthyer.

Keni nevojë për ndihmë?

Na kontaktoni në {email} për pyetje lidhur me rimbursimet dhe kthime.