FRIGO BRAVO 25L GIO STYLE

SKU: 000427

24,00 

15 People watching this product now!

Fast Shipping

Carrier information

20k products

Payment methods

24/7 Support

Unlimited help desk

2-day Delivery

Track or off orders

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FRIGO BRAVO 25L GIO STYLE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Description

Ftoh?s – ftoh?s, kapaciteti 22.9 litra, me material izolues stiropor (EPS), mbrojtje nga hapja aksidentale, n? ngjyr? blu dhe t? bardh?. Nuk ?sht? nj? gj? e leht? p?r t? mbajtur ushqimin dhe pijet n? rregull gjat? udh?timeve, ve?an?risht gjat? ver?s s? nxeht?. GIO STYLE BRAVO ?sht? zgjidhja e k?tij problemi. N? plazh dhe n? pushime, ose kudo tjet?r, ky raft ?sht? ai q? z?vend?son frigoriferin dhe i mban pijet dhe sendet tuaja t? preferuara n? vendin e duhur. duke futur pjes?n e sip?rme) Mbrojtje kund?r hapjes aksidentale P?rmbajtja e madhe e ujit, kapaciteti i madh lar?s p?r larjen e en?ve dhe pijeve, mund t? pastrohen leht?sisht.