RAINBOW BABY POOL 57104 86*25CM

SKU: 113528

5,40 

19 People watching this product now!

Fast Shipping

Carrier information

20k products

Payment methods

24/7 Support

Unlimited help desk

2-day Delivery

Track or off orders

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RAINBOW BABY POOL 57104 86*25CM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Description

Pishina me fryrje Rrethi i pishin?s Intex: Pishina e fryr? me tem? Winnie the Pooh ?sht? e destinuar p?r f?mij? nga mosha 2 vje?. Thjesht fryni dhe vendoseni pothuajse kudo. D?shironi ta trajtoni notarin tuaj t? vog?l t? ardhsh?m me nj? pije freskuese verore? Pishina e rrumbullak?t me fryrje Intex ?sht? e p?rkryer p?r k?t?. Edhe f?mij?t e vegj?l do t? shijojn? dit?t e nxehta t? ver?s n? t?. Ju mund ta fryni shum? leht? pishin?n e fryr? Intex dhe ta vendosni pothuajse kudo. F?mij?t do ta p?lqejn? dizajnin shum?ngjyr?sh me nj? rreth roz?, t? verdh? dhe blu. Pishina Intex ?sht? e punuar me vinyl cil?sor. N? rast nevoje, n? paketim p?rfshihet nj? komplet riparimi. Karakteristikat kryesore t? pishin?s rrethore me fryrje Intex Pishina rrethore me fryrje Intex ?sht? projektuar p?r f?mij? t? vegj?l Rifreskim i mrekulluesh?m n? dit?t e nxehta t? ver?s Dizajn shum?ngjyr?sh me nj? rreth t? verdh?, blu dhe roz? E p?rshtatshme p?r kopshtin B?r? nga vinyl cil?sor Kompleti riparimi i p?rfshir? I p?rshtatsh?m p?r f?mij? nga 1 vje? viti Lart?sia e ujit: 17 cm.